keskiviikko 8. elokuuta 2012

Sinistä liukuvärjäystä

Liukuvärjäsin tänään kynteni, ensimmäistä kertaa. Ensin hieman huoletti kuinka tuo GT:n tummansininen lakka sopisi kahden vaaleamman sävyn kanssa, mutta hyvinhän se sinne joukkoon sopi.


Eli tuollaset niistä tuli. Mun mielestä värit liukuu ihan kivasti ja jotenki tykkään kun tuossa päällä on tuo glitterlakka, mutta sehän on mun mielipide ja kaikki ei vältämättä samaa mieltä tästä ole :)



Niin tosiaan, töpötin aina kaksi kerrosta kutakin väriä, sillä muuten tulos olisi ollut todella haalea. Mutta kärjissä olevan sinisen päälle tosin töpötin hieman alimpana olevaa lakkaa, sillä muuten tulos näytti mun silmissä liian tummalta, noihin kahteen muuhun lakkaan verrattuna.





Aluslakkana toimi Lumenen lakka sävyä 2 have fun. Liukuvärjäyksessä alimpana toimi GT:n lakka sävyä 50 have a mint, toisena Street Wearin lakka sävyä 04 blue divine, kolmantena GT:n lakka sävyä 16 Marina. Päälle sitten laitoin Street Wearin lakkaa sävyä 27 glitter green. Vihreys ei kyllä mun mielestä näkynyt lakkauksessa millään lailla :) Sitten päälle vain tuo päällys lakka ja valmista! Seuraava postaus saattakin tulla varmaan vasta viikon päästä, jos en aiemmin kuvia jouda koneelle laittelemaan. :)

Kiitos mun yhdelle lukijalle ja kommentoijalle! :)

4 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet ! ♥ Voisitko antaa jotkut pienet neuvot jotta voisin itsekkin kokeilla tota ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin kolmea eri sävystä sinistä kynsilakkaa ja meikkisienen (myös pesusieni tai keittiösieni käy)

      1. Laitoin vaaleinta sinistä lakkaa paperin palaselle ja töpöttelin sillä kaikki kynnet, annoin kuivua ja töpöttelin toisen kerran.
      2. Laitoin toiseksi vaaleinta sinistä kynsilakkaa paperille ja töpöttelin noin yhdenkolmasosan kynnestä, sillä lakalla. Tein saman kaikille kynsille, annoin kuivua ja laitoin tarvittaessa toisen kerroksen.
      3. Laitoin tumminta lakkaa paperille ja töpöttelin kynsien kärjet sillä tummimalla lakalla. Annoin kuivua ja laitoin glitterlakan siihen päälle.

      Travittaessa korjailin kynsiä vaiheiden välissä :)

      Poista
  2. Vähä ihanat kynnet, osaisimpa määkin tehä tollassii :-)!
    http://life-with-jenna.blogspot.fi/
    Voiks käydä kattomassa :)

    VastaaPoista